Groen Muiderberg | Natuurwerkdag Echobos Muiderberg 5 november 2016
528
post-template-default,single,single-post,postid-528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

06 okt Natuurwerkdag Echobos Muiderberg 5 november 2016

Het Echobos is een 10 ha groot bos dat direct tegen de kern van Muiderberg en nabij de voormalig IJsselmeerdijk is gelegen. In het bos ligt een meertje dat bij een dijkdoorbraak is ontstaan, aansluitend een kronkelig ‘romantisch’ aangelegd slootje.

Werkzaamheden

We gaan dode bomen, takken en bladeren verwijderen uit het meertje en de toeleverende sloot in het Echobos. Een fikse klus dus kom goed voorbereid! Als kleiner werk zijn er nog wat Amerikaanse vogelkersen te verwijderen en takken te verslepen naar takkenrillen.

Tijd

Van 10.00 u tot 15.30, 5 november 2016

Geef je hier op